2015. január 1., csütörtök

B U É K 2015!
Csak mínusz  2  fok van. felhős idő, Kellemes  egy kis újévi gyaloglásra.   Kedvenc  játszóteremre indulok,  4-500 méteres  körútja ideális  terep egy kis  felfrissítő, gondolatokat rendező sétához. A kapuban  beelőz egy  futva közeledő korombeli  úr. Az időpont  is terep is  ideális  gondolom a reggeli edzésüket teljesítőknek. Némelyiket  már   látásból ismerem. Kitartóan  futják köreiket évek óta, nők férfiak  vegyesen.. A 60-70 közötti urak  újabb és újabb körökkel hagynak le, míg kényelemes , szemlélődő  módban  sétálgatok, fotózgatom . Három  kör után azért én is érzem, hogy átmelegednek izmaim, jóleső belső melegség  árad szét bennem.


A hajléktalanok is elkezdték reggeli  kukafigyelő  útjukat. Nagy szatyraikkal, vállig  behajolva  kutatnak visszaváltható pet palackok és üvegek után.

Kezdenek haza szállingózni a  szilveszter   máshol töltő a  fiatalok is, nagy táskákkal, fázósan


https://g.co/doodle/jcwvm8

1 megjegyzés:

Szegő Anna írta...

Hogy mennyire hasonlóak az élményeink. Elsején koradélután négyesben sétáltunk Tibrommal és egy baráti házaspárral a Városligetben. Hosszasan, kényelmesen, ráérősen, helyenként andalogva, nem volt miért, s hova sietni. Futókkal, rendszeres futókkal, friss fogadalmukat teljesíteni próbáló futókkal mi is találkoztunk. Nem volt nosztalgiám a valamikori futásaim, a jelen futók iránt, jól esett a hatalmas séta, melynek során bejártuk a Liget fényes, árnyékos pontjait, kiadósat beszélgettünk. Kell-e ennél több az év első napjára?!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...